Tine Verhagen – Biddinghuizen

“Via vrienden ben ik in contact gekomen met ’t Binnenbuitenhuys. Ellen kwam voor een kleuradvies naar ons toe. En heeft daar op zeer professionele wijze laten zien hoe je met krijtverf je huis een totaal andere uitstraling kunt geven. Naast kleuradvies gaf ze ook een aantal tips voor de inrichting van mijn huis. Wat ik prettig vond. Na een aantal dagen kreeg ik het advies op papier voorzien van kleurstalen en ben ik aan de slag gegaan. Het werken met krijtverf heb ik als zeer prettig ervaren. Het werkt namelijk makkelijk en snel. Het resultaat is echt mooi. De meubels en de schilderijen komen veel mooier uit dan op witte muren. Het voelt als een warme deken. De andere ruimtes van ons huis ga ik zeker ook met krijtverf verven en zal het anderen ook aanraden. Ik ben dan ook erg blij met dit kleuradvies.”
Tine Verhagen – Dronten


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *